Blogg om blogg

Hallaien bloggen!

Nå skal jeg skrive litt om det å blogge, for det er en særdeles interessant hendelse skal jeg si deg!
Først, hvorfor blogger man? Jo det skal jeg si deg, de fleste som blogger har noe de vil si til verden, enten de lever ett særdeles interessant liv de vil dele med verden, kanskje de blogger om noen folk synes er interessant, enten det er matlaging, luer eller sminke. Jeg personlig har egentlig ingenting å fortelle som du har merket. Inspirasjon for min del kommer ikke naturlig, den må påtvinges. Denne gangen klarte jeg ikke en gang, så jeg måtte blogge om å blogge, blogception!

Hvordan blogger man da?
Jo det er meget lett, man tar ett tema, og rabler ned alt man kan komme på om det temaet. Så laster man det opp på internettet. Verre er det ikke. Verre er det med å skaffe lesere til bloggen, for hvem faen har så lite å gjøre at de gidder å lese dine tilfeldige tanker? Meget mange viser det seg. Overraskende mange klikker jevnlig inn på blogger og god hjelpe meg, leser dem.

Hvordan man ikke skal blogge!
http://housemasteraxe.blogg.no/ er ett prakt eksempel på hvordan man ikke skal blogge.
Bloggen må i det minste framstå som innholdsrik. Slik som jon92.blogg.no, en av de mest innholdsløse bloggene i verden. Det hadde du aldri funnet ut om jeg ikke hadde røpet det.

Takk for at du leste dagens innlegg. Ha en jævlig god helg "utropstegn"

3 kommentarer

Stebror

13.jan.2012 kl.13:10

denne bloggen suger!

housemasteraxe

13.jan.2012 kl.13:16

Det er jeg helt uenig i, Stebror! Etter min blogg, housemasteraxe.blogg.no, så er jon92s blogg den beste på hele internett! Skriv noe bedre da, kjære stebror og hils mora di;)

Peace out

Sjuskeline

15.jan.2012 kl.18:35

Grattis med ny blogg! Det går helt fint å skrive mye om ingenting :-D

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits